Wat is erotisch entertainment?

Wat is erotisch entertainment?

Organiseer je een vrijgezellenfeest of ander feest en ben je op zoek naar een vleugje erotiek? Zoek je iets ondeugends en wil je dat het netjes blijft? Onze dames en heren komen naar jouw feest toe en maken er een onvergetelijk feest van met een kinky touch…

Keuzes erotisch entertainment

Je kan onze sexy dames en heren een extra ondeugend tintje laten geven op het moment dat jij dat wilt. Een sexy dame die in haar mooiste lingerie het welkomstdrankje serveert? Of een schaars geklede secretaresse die de gasten met haar verleidelijke charmes vermaakt… En wat dacht je van een erotische danseres of danser die met sexy moves alle gasten in extase weet te brengen? Kijk eens wat we bieden en welke thema’s je aan kan denken…

“Iedereen genoot van haar sexy optreden. Bijzonder stijlvol uitdagend, echt helemaal top!”
Hans, Den Haag

C

Ervaren en professioneel

Of je nou een vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest organiseert, bij ons kan je terecht voor een extra kinky touch… Onze medewerkers zijn ervaren en professioneel. Welke feest je ook geeft, ze zorgen voor de extra prikkeling die van jouw feest een onvergetelijke belevenis maakt. Je kan natuurlijk ook iemand verrassen met een professioneel optreden van een van onze dames of heren. Stel je alvast eens voor hoe je vriend, vriendin of familielid hierop reageert…!

Erotiek met een knipoog

Onze medewerkers zorgen voor erotisch entertainment met een knipoog. Dat betekent dat onze sexy medewerkers uitdagend zijn, maar niet ‘over de grens gaan’. Dus niet vulgair of ordinair. Ze gaan niet volledig uit de kleren en verrichten geen seksuele handelingen. Bij ons weet je dat je feest een extra ondeugend tintje krijgt, zonder dat het voor iemand vervelend wordt. Er gebeuren dan ook geen dingen waar jij of iemand anders achteraf spijt van kan krijgen. Onder meer daarom zijn onze dames en heren erg geliefd bij bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten en bijzondere verjaardagen.

Erotisch entertainment mogelijkheden

Je kan kiezen voor bijvoorbeeld sexy bediening of een danseres. Hoe de dame of heer eruitziet, hangt af van wat je zoekt. We bieden bijvoorbeeld een sexy schoolgirl of boy, een beach babe en lingerie entertainment. Maar onze medewerkers passen zich ook aan andere thema’s aan. Wil je geen thema? Dan komt de dame of heer in een eigen sexy outfit (standaard).

Een sexy match voor jouw feest?

Wil je weten wat we voor jouw feest kunnen betekenen? Neem dan contact op. We reageren binnen 24 uur en bespreken graag de mogelijkheden voor een goede match.

Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog. Supersexy terwijl het netjes blijft!