Erotisch entertainment voor elk feest

Onze sexy entertainers zorgen voor ondeugende momenten om niet meer te vergeten! Of je nou een vrijgezellenfeest, een verjaardag of ander feest organiseert, onze entertainers prikkelen je gasten altijd op een ondeugende manier…

Vrijgezellenfeest met sexy verrassing

Een vleugje erotiek en een vrijgezellenfeest lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Organiseer je een vrijgezellenfeest voor een vriend, vriendin of familielid? En wil je diegene extra verrassen? Boek dan een of meer van onze sexy entertainers.
Je kan kiezen voor bijvoorbeeld sexy bediening of een erotische danseres of danser. Kijk eens bij onze thema’s voor ondeugende mogelijkheden waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Een thema is natuurlijk niet verplicht. Onze sexy medewerkers komen net zo graag in hun eigen sexy outfit (standaard).
Een erotische danseres of danser die de bruid of bruidegom misschien nog een lapdance geeft? Hoe lekker ondeugend is dat? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

“We hebben de aanstaande bruidegom echt een avond gegeven om nooit te vergeten. Heerlijk én professioneel!”
Arjen en Mo, Amsterdam

Verjaardag met een vleugje erotiek

Vier jij of een vriend of vriendin een bijzondere verjaardag? Dan is een erotisch cadeautje natuurlijk een superleuk idee. Een erotische danseres of danser die op de jarige afkomt voor een ondeugende lapdance, zie je het al voor je? Of een persoonlijke bediende in sexy kleding? Een wulpse serveerster, ober of butler die de champagne ontkurkt en de champagne uitdeelt? Dat wordt een superfeest met een extra kinky touch..

Themafeest met verleiding

Organiseer je een themafeest, dan zit je goed bij onze erotische entertainers. We hebben zelf een aantal thema’s waaruit je kan kiezen, zoals een sexy schoolgirl of boy of een sexy secretaresse. Maar onze sexy medewerkers passen zich ook graag aan jouw eigen thema aan. Heeft je vrijgezellenfeest of verjaardag geen thema? Dan komen onze erotische entertainer in eigen sexy kleding (standaard) naar je feest voor onvergetelijke momenten…

Erotiek op elk feest

Naast een vrijgezellenfeest en een bijzondere verjaardag zijn er natuurlijk nog veel meer feesten die een vleugje erotiek verdienen. Organiseer je bijvoorbeeld een bijzonder jubileumfeest of groepsfeest? Dan is een ondeugende dame of heer natuurlijk ook sfeerverhogend…

Randstad en daarbuiten

We werken voornamelijk in de Randstad (regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam). Maar onze sexy medewerkers komen ook tegen een kleine extra vergoeding gerust naar andere delen van Nederland.

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!