Boeken

Boek nu

Naar boekingen

Tarieven

Een dame of heer als Geisha vanaf € 75,- per uur, per dame/heer.

Een dame of heer voor Culinair entertainment vanaf € 75,- per uur, per dame/heer. Een dame of heer voor Erotisch dansen (non nude) vanaf € 100,- per uur, per dame/heer. Een dame of heer voor Hospitality vanaf € 100,- per uur, per dame/heer.

Korting

Bij een aanvraag van 3 entertainers zijn de vanaf tarieven resp. € 72,50 en € 97,50 per uur, per dame/heer.

Bij een aanvraag van 5 of meer entertainers zijn de vanaf tarieven resp. € 70,- en € 95,- per uur, per dame/heer.

Extra’s

Wilt u voor een hele dag of nacht 1 of meerdere entertainers reserveren? Dit is uiteraard mogelijk, hiervoor hanteren wij een tarief van € 950,- per dame / heer.

Een dag / nacht reservering is niet gebonden aan het aantal uur dat de entertainer aanwezig is.

Boeken en betaling erotisch entertainers

U ontvangt van ons een separate e-mail met de bevestiging van uw bestelling. De bestelling wordt pas definitief als u in reactie op de bevestiging een e-mail terugstuurt met daarin de gewenste tijd, dag en het adres waar het feest wordt gehouden. Wij matchen u aanvraag met de beschikbaarheid van de entertainers en zullen binnen 24 uur reageren of uw aanvraag mogelijk is. Bij een match is u boeking definitief. U ontvangt van ons een factuur voor een aanbetaling van 25% van het verschuldigde bedrag en de reiskosten. De resterende 75% van het verschuldigde bedrag rekent u contant af bij de entertainers bij aanvang van het feest.

Contact

Mocht u zelf vragen hebben of specifieke wensen hebben die u aan ons wilt voorleggen, dan kunt u e-mail sturen naar het volgende adres: info@geisha4all.nl.   Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!

Kijk voor erotisch feestentertainment ook eens bij:

Onze erotische feestthema’s Sexy danseres of danser Erotisch entertainment Sexy bediening Voor elk feest
Deel onze pagina
Deel onze pagina