Onze medewerkers

Professioneel erotisch entertainmenter bij Geisha4all

Onze sexy entertainers stellen alles in het werk om van jouw feest een groot succes te maken. Of je nou een vrijgezellenfeest, bijzondere verjaardag of ander feest organiseert: onze sexy geklede dames en heren zorgen altijd voor een onvergetelijke party.

Onze sexy entertainers

We werken met vaste medewerkers en met de beste zelfstadige sexy entertainers uit de branche. Onze medewerkers zijn professioneel. Ze geven je feest een prettig erotisch tintje zonder dat het vulgair of ordinair wordt.

Volop keuze

Je kan kiezen uit één entertainer voor een specifiek moment, maar ook voor meerdere sexy entertainers voor ene specifiek moment of zelfs voor het hele feest. Op basis van je wensen komt jouw ideale sexy entertainer of jouw ideale mix van sexy entertainers op het gewenste moment naar jouw feestlocatie.

Sexy themafeesten

Je kan kiezen voor verschillende thema’s. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Onze erotische entertainers komen ook graag in hun eigen (standaard) sexy outfit naar jouw feest voor een beetje extra verleiding. We bieden daarbij onder meer erotisch entertainment, erotische danseressen of dansers en sexy bediening voor elk feest.

Een greep uit onze medewerkers

Neem gerust contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!

IrisQueen

“Hoi, ik ben IrisQueen. Ik ben te boeken voor erotisch dansen en erotisch entertainment. Ik kom jullie verleiden in schoolgirl of cheerleader outfit! Een verhoogde hartslag is gegarandeerd.”

Boek IrisQueen