Sexy bediening

Sexy serveerster, ober of butler op je feest?

Bij een goed feest horen lekkere drankjes en hapjes. En bij een onvergetelijk feest hoort stijlvolle verleiding… Onze sexy entertainers voorzien alle gasten graag van de aanwezige hapjes en drankjes. Organiseer je een vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest, dan maak je het met een klein beetje extra verleiding een onvergetelijke belevenis.

Een superspannend geklede serveerster die de champagne rondbrengt, een verleidelijke ober die de gasten voorziet van een amuse… Zie je het al voor je? Wat ook kan: een zoete, verleidelijke candy girl of candy boy die je gasten voorziet van zoete lekkernijen… Welke kinky touch zoek jij voor je vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest?

Verleiding waar je U tegen zegt. Voor het volgende feest boeken we haar weer.”
Eelco en Martine, Leiden

Sexy bediening ten top!

Een sexy serveerster die even vooroverbuigt als ze een hapje of een drankje brengt, een uitdagende ober die met zijn verleidingskunsten de gasten prikkelt… Met ons erotisch entertainment weet je dat je vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest een prikkelende belevenis wordt. Een beetje stout, maar niet ordinair. Onze sexy entertainers zorgen ervoor dat het een tikkeltje ondeugend wordt. Gelukkig blijft het altijd netjes. Niemand hoeft zich achteraf te schamen en tóch krijgt je feest een extra erotisch tintje.

Sexy bediening en themafeest

Je kan een sexy serveerster, ober of butler in een kinky outfit boeken zoals je dat verwacht (kort zwart rokje of broek, sexy blouse, hoge hakken, etc.). Heeft je feest een thema, dan passen onze sexy serveersters of obers daar hun kleding op aan. Kijk voor ideeën voor je vrijgezellenfeest of ander feest alvast bij onze thema’s.

Een beetje spannend…

Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor sexy serveersters-kleding of een ander thema. Onze sexy entertainers hebben ook een eigen standaard sexy outfit waarin ze de gasten op jouw feest kunnen bedienen. Welk vrijgezellenfeest of ander feest je ook organiseert, wij maken het altijd een beetje spannend met wat extra verleiding…

Erotische danseres of danser

Wil je liever een erotische danseres of danser, dan kan dat natuurlijk ook. Hoe leuk is het als de aanstaande bruidegom of bruid bijvoorbeeld nog een extra lapdance krijgt waar de gasten een tikkeltje jaloers op zijn?!

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!