Sexy secretary

Al onze thema’s spelen in op sensualiteit en verleiding en met dit thema kunt je ervaren hoe het is om CEO of directeur te zijn van een groot bedrijf.  

Indien je dit thema kiest zal de gekozen entertainer zich bij je op de locatie melden als secretaresse of personal assistent.  Qua outfit moet je denken aan mantelpakjes met een open blousje, panties, hoge hakken en een strenge bril als finishing touch.

Vraag de secretaresse een memo op te nemen, waarbij ze half op je schoot komt zitten. Zijn er wat documenten van bureau of tafel gevallen?  Vraag de secretaresse om dit op te rapen. Ze buigt dan mooi voorover en gunt een blik in het open blouseje. Ziet je het plaatje al voor je? Wellicht zit er zelfs wel een lapdance in.

Dit thema is alleen 1-op-1 te bestellen en kan niet worden gekozen voor hospitality in openbare gelegenheden. Dit thema wordt alleen door onze vrouwelijke entertainers aangeboden.
Indien je speciale wensen hebt die bij dit thema passen vermeld deze dan bij je offerteaanvraag en wij zullen deze zo goed mogelijk binnen het thema passend maken.