Over ons

Welkom bij Geisha4all

Met onze themapakketten kunt u uw feestje net dat onvergetelijke of ondeugende tintje geven. Onze entertainers zullen alles in het werk stellen om uw feest tot een succes te maken. Wij bieden pakketten aan voor zowel mannen als vrouwen, zakelijk of privé. Ook een gemengd gezelschap behoort tot de mogelijkheden.  Klik op de afbeeldingen onder in het scherm voor de themapakketten per categorie.

Tarieven:

Voor alle themapakketten gelden de volgende tarieven (vanaf prijzen):

  • 1 dame of heer voor 1 uur á € 125,- per uur.
  • 3 dames of heren voor 1 uur á € 122,50 per uur per dame / heer.
  • 5 of meer dames of heren  voor  1 uur á € 120,- per uur per dame / heer.

Wilt u voor een hele dag of nacht 1 of meerdere entertainers reserveren? Dit is uiteraard mogelijk, hiervoor hanteren wij een tarief van € 950,- per dame / heer.

Een dag / nacht reservering is niet gebonden aan het aantal uur dat de entertainer aanwezig is. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Als u een van onze pakketten selecteert dan zorgen wij dat de gekozen entertainers op het aangegeven tijdstip bij uw feest arriveren. Standaard wordt een bedrag van € 25,- aan reiskosten in rekening gebracht (exclusief BTW). Dit bedrag is aanvullend op het door u verschuldigde tarief voor de boeking.

Boeking en betaling

U ontvangt van ons een separate e-mail met de bevestiging van uw bestelling. De bestelling wordt pas definitief als u in reactie op de bevestiging een e-mail terugstuurt met daarin de gewenste tijd, dag en het adres waar het feest wordt gehouden. Wij matchen u aanvraag met de beschikbaarheid van de entertainers en zullen binnen 24 uur reageren of uw aanvraag mogelijk is. Bij een match is u boeking definitief.

U ontvangt van ons een factuur voor een aanbetaling van 25% van het verschuldigde bedrag en de additionele reiskosten. De resterende 75% van het verschuldigde bedrag rekent u contant af bij de entertainers bij aanvang van het feest.   

Mocht u zelf vragen hebben of specifieke wensen hebben die u aan ons wilt voorleggen, dan kunt u e-mail sturen naar het volgende adres: info@geisha4all.com.

 Geisha4all – Business or pleasure but always with style