IrisQueen


Maak uw feest compleet met een exclusief optreden van IrisQueen.

IrisQueen komt graag op allerlei evenementen met groots publiek, maar ook op uw bedrijfs- of privéfeest zal IrisQueen er een feest van maken. IrisQueen zou je kunnen kennen van tv of van haar zelf gemaakte liedjes. Zij is een echte Youtube-ster!

Enkele van haar liedjes zijn:

– Het Tietenlied

– Cups

– Je bent een kech

Ze is te boeken voor op jouw feest, waar ze de aanwezigen zal entertainen met een sensuele erotische dans in haar eigen show met een medley van bekende en een paar van haar eigen liedjes. De show kan op verzoek worden gecombineerd met een live performance van het tietenlied. IrisQueen is in haar act gekleed als sexy Cheerleader of Schoolgirl uit het playful schoolgirl thema.

Ze zal alle aanwezigen verrassen, verleiden en entertainen een mooie avond is gegarandeerd! IrisQueen is te boeken voor heel Nederland en is beschikbaar van 12:00 tot 00:00 van maandag tot en met zondag.

Boek IrisQueen nu!

1 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 51 stem, gemiddeld: 5,00 van de 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *