Sexy schoolgirl

Sexy schoolgirl of boy op jouw feest?

Organiseer je een vrijgezellenfeest of ander feest en zoek je een vleugje erotiek? Een ondeugende schoolgirl geeft je feest een extra erotisch tintje… In een sexy, kort rokje en een ondeugend schooluniform geeft een sexy schoolgirl of -boy je feest een ondeugende sfeer. Een sexy cheerleader kan natuurlijk ook.

“Ze maakte het feest nog een tikkeltje leuker. Wat hebben we gedanst en gelachen die avond.”
André, Zoetermeer

Erotisch entertainment…

In jarretels en een sexy topje weten onze professionele sexy schoolgirls alle blikken meteen naar zich toe te trekken. Met een wulpse blik en erotische uitstraling zijn onze sexy schoolgirls erg in trek voor allerlei feesten. Organiseer je een vrijgezellenfeest of bijzonder verjaardagsfeest? Stel je dan eens voor hoe een stoute schoolgirl de gasten in vervoering weet te brengen als ze even bukt om een gummetje op te rapen, uitdagend vooroverbuigt om een hapje te serveren, erotisch danst… En misschien de bruidegom of jarige nog een heerlijke lapdance geeft. Hoe leuk is dat? Onze sexy schoolgirls zorgen voor het erotisch entertainment dat de zinnen prikkelt!

Spannende interactie

Om de gasten extra te verwennen neemt de sexy schoolgirl ook haar schoolspullen mee naar je vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest. Linialen, gummetjes, schoolboeken, schrijfblokjes… Als je wilt, is er volop interactie tussen de gasten en de schoolgirl of boy…. Spannend!

Sexy cheerleader op je feest?

Onze sexy cheerleaders zijn ook erg geliefd voor vrijgezellenfeestjes, surprise party, bijzondere verjaardagen en andere feestjes. Met hun korte broekjes of rokjes, sexy bloesjes met een sexy decolleté en natuurlijk vrolijke pom poms weten ze alle blikken al snel naar zich toe te trekken. Alsof ze net van de highschool naar jouw feestje zijn gekomen om te laten zien dat ze toch wel een klein beetje stout zijn…

Sexy entertainment in schooluniform

Hun verleidelijke blikken en ondeugende bewegingen in het sexy schooluniform zijn onmisbaar voor het erotische entertainment dat je zoekt… Of de schoolgirl of boy nou de gasten verwelkomt met een drankje in haar sexy schooluniform, erotisch danst of een lekker hapje serveert in uitdagende kleding… Onze verleidelijke sexy schoolgirls en boys geven je feest een lekker stout tintje…

Thema’s erotisch entertainment

Naast de sexy schoolgirls en boys kan je uit nog meer thema’s kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy serveerster of ober / butler of sexy lingerie entertainment? Of heb je een ander thema of andere wens die onze sexy dames voor je kunnen vervullen?

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!