Sexy roaring twenties

Sexy Roaring Twenties Entertainment

Sexy, verzorgd en vooral VERLEIDELIJK. Onze erotisch entertainers zijn net de geliefde showgirls and boys uit Chicago… Een sexy danseres of danser die zo uit een ‘twintiger jaren maffia-film’ komt? Onze erotisch entertainers maken het waar.

Sexy showgirl of ‘Al Capone’

Een verleidelijke showgirl met een veren hoofdtooi en sexy jarretels… Een uitdagende dame in een Chicago-outfit die haar lippen om haar lange sigarettenhouder tuit terwijl ze sexy dasmoves maakt… Hoe prikkelend is dat? Of een sexy maffiaman die uitdagend onder zijn gangsterhoed vandaan kijkt? Boek onze sexy roaring twenties entertainers voor een extra vleugje verleiding op je feest.

‘Die Al Capone van jullie kreeg met zijn verleidelijke dansmoves de hele zaal in beweging. Top!
Marleen, Delft

Erotische bediening of erotische danser(es)?

Onze sexy entertainers kunnen in hun stijlvolle outfit doen wat je wilt. Zo kan je een erotisch entertainers boeken om het feest te starten met het rondbrengen van een glaasje champagne. Kortom: sexy bediening. En wat denk je van een erotische danseres of danser in twintiger jaren-stijl?
Sexy entertainment is spannend en blijft altijd netjes. Onze sexy entertainers zijn ondeugend en verleidelijk, maar gaan niet te ver. Niemand hoeft zich achteraf te schamen en iedereen geniet er met volle teugen van.

Thema vrijgezellenfeest of ander feest

Naast de roaring twenties hebben we nog meer sexy thema’s voor je vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest. Zo zijn ons sexy lingerie entertainment en de sexy secretaresse erg populair. Kijk voor ideeën voor je vrijgezellenfeest of ander feest eens bij onze feestthema’s. Een thema is overigens niet verplicht. Onze erotisch entertainers komen ook graag naar je feest in hun eigen sexy kleding (eigen standaard outfit).

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!