Sexy lingerie entertainment

Sexy lingerie entertainment, ooh la la…

Organiseer je een vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest? En wil je dat een beetje stout wordt, terwijl het toch netjes blijft?? Dan is sexy lingerie entertainment wat je nodig hebt. Erotisch entertainment met een spannende, kinky touch. Lekker uitdagend, maar niet ordinair, zodat het voor iedere gast een leuke beleving is.

Kinky slipje en jarretels?

Hoe sexy kan lingerie zijn…? Een uitdagende bh, een kinky slipje en misschien jarretels? Onze erotisch entertainers halen letterlijk alles uit de kast om jouw feest een beetje extra erotiek mee te geven. Op hoge hakken en met hun mooiste setjes weten ze een goede sfeer neer te zetten. Een beetje ondeugend, maar niet plat. Met sexy lingerie entertainment weet je dat het een beetje spannend wordt en dat niemand zich achteraf hoeft te schamen.

“Zelfs m’n vriendin vond het leuk om naar te kijken…”
Bart, Den Haag

Lingerie entertainment op jouw feest

Welk feestmoment vind jij geschikt voor sexy lingerie entertainment? Een show met sexy dansmoves als je feest in volle gang is? Of wil je bijvoorbeeld dat een dame in lingerie je gasten verwelkomt met een lekker drankje? Natuurlijk kan je ook een sexy medewerkster in lingerie boeken die op een verleidelijke manier helpt met het uitserveren van lekkere hapjes. Of gewoon allemaal? Het kan.

Erotisch entertainment nummer 1

Sexy lingerie entertainment is één van de meest populaire thema’s. Da’s ook niet zo gek. Onze vrouwen zijn professioneel en hebben meerdere lingerie-setjes waaruit ze kunnen kiezen. Onze erotisch entertainers hebben altijd een lingeriesetje waarmee een erotisch entertainer alle gasten op je feest net de kinky touch geeft die van je feest tot een heerlijke belevenis maakt.

Thema’s vrijgezellenfeest

Als je vrijgezellenfeest of ander feest een thema heeft, dan passen onze erotisch entertainers zich daar graag op aan. Kijk voor leuke ideeën alvast bij onze eigen feestthema’s. Zo zijn de sexy secretaresse, verleidelijke beach babe of beach boy en een sexy school girl of boy erg in trek voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten en bijzondere verjaardagen.

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!