Sexy bediening

Sexy serveerster of ober boeken?

Een extra vleugje verleiding maakt je vrijgezellenfeest of andere bijzonder feest onvergetelijk. Wat denk je van een sexy geklede serveerster of een verleidelijke ober of butler voor de kinky touch op je feest? Een kort, zwart rokje met jarretels, een kinky ober met zijn verleidingskunsten, hoe sfeerverhogend is dat?

Erotische bediening

Een superspannend geklede serveerster die de champagne rondbrengt, een verleidelijke ober die de gasten voorziet van een amuse… Zie je het al voor je? Wat ook kan: een zoete, verleidelijke candy girl of candy boy die je gasten voorziet van zoete lekkernijen… Welke kinky touch zoek jij voor je vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest?

“Een beetje uitdagend was hij zeker. Maar niet over the top. Dank jullie wel!”
Manon en Jacqueline

Kort rokje en inkijk of liever een of kinky ober?

Onze sexy entertainers komen naar jouw feestlocatie op het moment dat jij dat wilt. Wil je dat een verleidelijke serveerster je gasten verwelkomt met een glaasje champagne? Een kort rokje, een sexy blouse, hoge hakken… Of een kinky ober of butler die lekkere hapjes en drankjes serveert? Verwen je gasten met een beetje extra verleiding. Onze medewerkers creëren op een professionele manier meteen de extra sfeer die je wilt op jouw feest.

Kleding sexy bediening

Wil je graag sexy bediening in een sexy bedienings-outfit? Een andere outfit kan natuurlijk ook. Heeft je feest een thema? Dan passen onze sexy serveersters en obers zich aan. Kijk voor thema-ideeën voor je vrijgezellenfeest of ander feest ook eens bij onze thema’s.

Sexy danseres of danser?

Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor sexy serveersters-kleding of een ander thema. Onze sexy entertainers hebben ook een eigen standaard sexy outfit waarin ze de gasten op jouw feest kunnen bedienen. Welk vrijgezellenfeest of ander feest je ook organiseert, wij maken het altijd een beetje spannend met wat extra verleiding…

Erotische danseres of danser

Natuurlijk kan je ook kiezen voor andere erotisch entertainment. Een sexy danseres of danser bijvoorbeeld is ook erg populair op het moment. Een onderhoudende show met een vleugje erotiek zorgt meteen voor een extra feestelijke stemming. Je kan het ook combineren, sexy bediening én een erotische danseres of danser: alles is mogelijk.

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!