Sexy secretaresse

Sexy secretaresse op je feest?

De meeste mensen hebben meteen een beeld bij een sexy secretaresse. Kort rokje, een verleidelijke blik, netjes en toch spannend… Hoe leuk is het als er een sexy secretaresse op jouw feest komt? Boek bijvoorbeeld een sexy secretaresse die je gasten bij de ontvangst champagne aanbiedt. Of voor erotisch entertainment tijdens je feest…

Hoe verleidelijk is een sexy secretaresse?

Keurig én erotisch, een gouden combinatie. Een sexy secretaresse op je feest zorgt meteen voor wat extra verleiding. Hoe verleidelijk kan een sexy secretaresse zijn? Stel je eens voor dat een sexy secretaresse iets belangrijks van de grond pakt dat nét is gevallen… Of een sexy secretaresse die op de hoek van de tafel zit en even vooroverbuigt om iets aan te geven. Hoe leuk is dat?

“Wat een vakvrouw. Zelfs m’n schoonvader kon het waarderen. En dat wil wat zeggen hoor!”
Eric, Alpen aan de Rijn

Erotisch entertainment voor een extra prikkeling

Onze sexy medewerkers zorgen voor een beetje extra verleiding zonder dat het ordinair wordt. Een sexy secretaresse die je bij ons boekt, weet iedereen betoveren. En niemand hoeft zich achteraf te schamen. Onze professionele verleidsters zorgen altijd voor de extra prikkeling die van jouw feest een extra mooie belevenis maakt voor elke gast.

Sexy entertainment voor iedereen

Onze sexy secretaresses komen naar je feestlocatie op de tijd die jij aangeeft. Wil je graag een sexy secretaresse als verleidelijke serveerster boeken? Dat kan. Ook kan een sexy serveerster erotisch dansen tijdens je vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest. Wat je ook wilt: een sexy serveerster zorgt altijd voor wat erotisch entertainment dat voor iedereen leuk is.

Ideeën voor een themafeest

Je kan ook kiezen voor sexy entertainment door bijvoorbeeld een sexy schoolgirl of beach babe voor je vrijgezellenfeest of ander feest. Kijk bij onze thema’s. Heb je een ander thema in gedachten? Neem dan contact op om te kijken hoe onze erotisch entertainers daarop kunnen inspelen.

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!