Erotische danseres of danser voor je feest

Heb je zin om je feest extra ondeugend te maken? Onze erotische danseressen en dansers zorgen ervoor dat je feest een sexy succes wordt. Met stijl geven onze professionele erotische danseressen en dansers je feest net dé sexy prikkeling mee die je feest voor iedereen onvergetelijk maakt!

“Ze wist iedereen te vermaken. Wat een charme.”
Dirk-jan, Voorburg

Verleidelijk en ondeugend

Wil je dat een charmante, sexy danseres de zinnen van jou en je gasten prikkelt…? Dat kan natuurlijk tijdens een vrijgezellenfeest of ander bijzonder feest. Je kan een erotische danseres of danser boeken voor bijvoorbeeld een optreden tijdens het diner of tijdens het feest zelf. Wie weet zit er nog een ondeugende lapdance in voor de jarige of aanstaande bruidegom of bruid…

Sexy thema voor je feest?

Onze erotische danseressen en dansers zijn altijd gekleed in een sexy outfit. Bijvoorbeeld stijlvolle, sexy lingerie voor de dames of een strakke, sexy broek voor de heren. Je kan ook kiezen uit een van onze thema’s, zoals sexy schoolgirl of -boy, een wulpse secretaresse, de verleidelijke twenties of een sexy beach babe. Heeft jouw feest een ander thema, dan passen onze erotische danseressen en dansers hun outfit aan jouw wensen aan… geen thema, geen probleem. Dan komt onze erotische danseres of danser in een eigen, sexy, outfit.

Een vleugje erotiek op elk feest

Onze sexy danseressen worden vaak geboekt voor vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en surpriseparty’s. Maar ook op andere feesten weten onze sexy danseressen en dansers het feest in hemelse sferen te brengen. Geef jij een feest of wil je iemand een bijzonder cadeau geven voor zijn of haar feest? Boek dan bij ons.

Erotische danseres of danser boeken

Je kan een erotische danseres of danser boeken voor bijvoorbeeld een verleidelijk optreden van een uur. Maar je kan ook kiezen voor langer dan een uurtje of misschien de hele avond? En wat dacht je van twee of nog meer erotische danseressen of dansers? Samen maken ze het al snel nog een beetje extra stout en uitdagend.

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!