Sexy beach babe / boy

Een sexy beach babe op jouw party?

Organiseer je een bijzonder feest en wil je er een ‘hot’ tintje aan geven? Onze professionele beach babes zorgen meteen voor een gevoel van een tropische, zinderende stranddag… Sexy dames in een ondeugende bikini of sexy zomerse omslagdoek zorgen geven je feest extra sensualiteit… Of kies je liever voor een verleidelijke beach boy voor een sensuele zomeravondsfeer?

Spannend en verleidelijk

Een heerlijk zomerse sfeer met een vleugje erotiek? Onze ondeugende beach babes en beach boys zorgen dat je feest net dat extra vleugje erotiek krijgt die de gasten in de juiste sfeer brengt. Spannend en verleidelijk… Terwijl op de achtergrond de cocktails worden bereid en er lekkere Latin of Salsa-muziek uit de boxen komt, komt er een beach babe naar de gasten toe met een heerlijk zomers drankje. Of wat dacht je van een beach babe of beach boy die erotisch danst en de gasten ‘meeneemt’ naar een tropisch eiland… Het is maar wat jij wilt!

“Hoe je je feest een beetje kinky maakt? Nou, zo dus!”
Olivier, Leiden

Sexy feest voor je gasten

Een sexy beach babe of beach boy neemt ook wat leuke accessoires mee voor de gasten. Zomerse hoedjes, zonnebrillen, opblaasbeesten of andere beach accessoires zorgen direct voor een extra zomers gevoel.

Erotisch entertainment met lapdance?

Wil je iemand verrassen op een vrijgezellenfeest? En is hij of zij dol op zomer en strand? Dan zorgt een beach babe of sexy beach boy natuurlijk voor de nodige hilariteit! Een erotische verrassing in zomerse stijl, beter kan het niet. Erotisch entertainment zoals jij wilt. Wat dacht je van een zinnenprikkelende beach babe die de gasten verwelkomt in haar sexy bikini? Of een uitdagende beach boy die de zomerse hapjes serveert? Een erotische dansshow met misschien een lapdance voor de jarige, aanstaande bruid of bruidegom? Of heb je een ander idee dat perfect aansluit op het feest dat je organiseert?

Sexy themafeesten

Je kan ook kiezen voor een ande sexy entertainment door bijvoorbeeld een sexy schoolgirl of beach babe voor je vrijgezellenfeest of ander feest. Kijk bij onze thema’s. Heb je een ander thema in gedachten? Neem dan contact op om te kijken hoe onze erotisch entertainers daarop kunnen inspelen.

Neem contact op. Binnen 24 uur bellen we je terug om je wensen te bespreken.
Het gehele aanbod is gericht op entertainment met een erotische knipoog, dus niet vulgair of ordinair. Supersexy terwijl het netjes blijft!